Kapper reserveren – I-Reservations

Kapper reserveren

Ontvang klanten veilig in uw kapperszaak met i-reservations

Heeft u een kapperszaak maar kost het veel tijd om telkens de gezondheidscheck te doen bij uw klanten? Dan heeft i-reservations wellicht een oplossing voor u. Ons reserveringssysteem is aangepast op het nieuwe normaal en doet een online COVID-19 gezondheidscheck.

Eenvoudig reserveren

Het online reserveringssysteem is volledig aanpasbaar, eenvoudig in beheer en kan gekoppeld worden aan uw kassasysteem. Doordat de gezondheidscheck digitaal kan worden afgehandeld, houdt u een stuk meer tijd over voor waar u goed in bent!

Wanneer uw klanten een afspraak willen maken om geknipt te worden, kunnen zij deze online maken. Het reserveringssysteem is altijd up-to-date waardoor misverstanden worden voorkomen. Met onze goede support kunnen wij u ervan verzekeren dat het reserveren op rolletjes loopt.

Boek gratis een demo

Als u een abonnement afsluit bij i-reservations hoeft u zich geen zorgen meer te maken om de veiligheid van uw online reserveringssysteem. Voor een goede prijs van €149,- starten wij het systeem voor u op. De kosten voor het abonnement zijn maandelijks €44.95,-.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? U kunt nu gratis een demo boeken! Wij zetten uw reserveringssysteem dan binnen één dag online!

Contact Info

Heb je een vraag? Bel ons nu
06 2603 6688
Onze kantoorlocatie
Doude van Troostwijkstraat 55 1391E Abcoude
Stuur ons een mail
Sales@i-reservations.nl