Sportschool Reserveren – I-Reservations

Sportschool Reserveren

Het nieuwe normaal: reserveringen in uw sportschool

De sportscholen mogen weer open, maar wel volgens het nieuwe normaal. Spontaan binnenlopen is er niet meer bij: er moet een plekje worden gereserveerd. Met de oplossing van i-reservations gaat dit gelukkig eenvoudig en snel!

Eenvoudig reserveren

Met het online reserveringssysteem van i-reservations kunnen uw klanten eenvoudig hun plekje reserveren in de sportschool. Daarnaast zit er een online COVID-19 gezondheidscheck in waardoor deze op locatie niet meer nodig is. Het systeem neemt u werk uit handen en kan u flink wat tijd besparen. Ook maken wij de financiële en administratieve registratie automatisch voor u in orde en slaat u dus twee vliegen in één klap.

Al vanaf €1.49,- per dag kunnen wij uw reserveringssysteem aanpassen naar het nieuwe normaal. Hiermee bent u verzekerd van een goed lopend systeem waarbij misverstanden verleden tijd zijn. Het online reserveringssysteem is altijd up-to-date en geeft real-time aan of er nog een plekje is.

Boek gratis demo

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan nu een gratis demo aan, dan laten wij je zien wat er allemaal mogelijk is! Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Contact Info

Heb je een vraag? Bel ons nu
06 2603 6688
Onze kantoorlocatie
Doude van Troostwijkstraat 55 1391E Abcoude
Stuur ons een mail
Sales@i-reservations.nl