Bowlingbaanreserveren.nl – I-Reservations

Bowlingbaanreserveren.nl

Bowlingbanen verhuren inclusief gezondheidscheck?

Bent u eigenaar of werknemer van een bowlingcentrum en zoekt u naar een oplossing om op een veilige manier bowlingbanen te verhuren? Dan heeft i-reservations de oplossing!

Reserveren via i-reservations is veilig en geheel in lijn met de richtlijnen van het RIVM. De reservering wordt digitaal afgehandeld waardoor een COVID-19 gezondheidscheck ter plekke niet meer nodig is. Daarnaast maken wij de administratieve en financiële registratie ook meteen in orde, door onder andere een koppeling met uw kassasysteem te realiseren. Met i-reservations slaat u dus twee vliegen in één klap!

Eenvoudig reserveren

Uw klanten kunnen eenvoudig online reserveren via hun computer of mobiele telefoon. De status van de reserveringen is altijd up-to-date waardoor dubbele reserveringen niet mogelijk zijn en misverstanden worden voorkomen. Gaat er toch iets mis? Dan bieden wij goede support en service.

Met een abonnement bij i-reservations hoeft u niet meer om te kijken naar uw reserveringssysteem en bent u er van verzekerd dat dit op een veilige manier gebeurd. De kosten voor een abonnement zijn maandelijks €44.95,-met eenmalige opstartkosten van €149,-.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Boek dan nu een gratis demo en zet uw reserveringssysteem binnen één dag online! Laat gerust u contactgegevens achter.

Contact Info

Have a question? Call us now
06 2603 6688
Our office location
Doude van Troostwijkstraat 55 1391E Abcoude
Drop us a mail
Sales@i-reservations.nl