Plaatsreserveren – I-Reservations

Plaatsreserveren

Plaatsreserveren.nl – Uw reserveringsspecialist

Wij zijn een internationaal software bedrijf dat alles aanbiedt voor met betrekking tot jouw specifieke reserveringsbehoeften. Wij onderscheiden ons door middel van het aanbieden van betaalbare producten, om zo voor al onze klanten de beste prijs-kwaliteitsverhouding mogelijk te maken. Dit doen wij door zo efficiënt en kostenbesparend mogelijk te werk te gaan.

Dit voor zowel onze nationale als internationale klanten. De processen van begin tot eind beheren wij volledig zelf. Hierdoor hebben we volledige controle over ons aanbod.

Inmiddels verzorgen wij voor de TU Delft, meerdere trampoline parken en  Monkey Town vestigingen alles op het gebied van Online reserveren.

Ook hier weer allemaal custom regels om ervoor te zorgen dat plaatsreserveren.nl aansluit op de bedrijfsvoering zoals bijvoorbeeld:

– Minimaal 1 begeleider per reservering

– Maximaal 2 begeleiders per reservering

– kleuter tarief doordeweeks tot 12 uur

– Capaciteit van maximaal 30 begeleiders of 30 personen

— Maximaal 4 dagdelen per week

– Betalen met iDeal (via Mollie)

– Corona vragenlijst bij maken van een reservering

– Een domein helemaal op maat

Wij komen graag een keer met u in contact om over de mogelijkheden te praten en te zien hoe we u van dienst kunnen zijn. Desgewenst maken wij een customdemo omgeving zodat u kan ervaren dat wij de complexiteit van uw bedrijf kunnen ondersteunen met onze systemen.

.